Wetsuit met de beste prijs - Sumarpo Wetsuits

Best Value Wetsuit - Sumarpo Wetsuits

Tijdens mijn triatlonreis heb ik een aantal zeer dure wetsuits geprobeerd die in de orde van grootte van 1.000 tot 1.500. Onlangs proefde ik het dames Vanguard 5.0 mm Yamamoto SCS Wetsuit gemaakt door SUMARPO. De kosten van het beste wetsuit waren net onder 400. Toen ik door het bedrijf werd benaderd, was ik geïntrigeerd om het eens te proberen.

 

Vanguard 5.0 mm Yamamo naar SCS Wetsuit

 

Dit zijn de kenmerken van het wetsuit:

  • 100% kalksteen neopreen
  • Yamamoto Aerodome neopreen met honingraatvormige luchtcellen in de borst en 5 mm Yamamoto SCS 39 op de voorpoten, heeft een drijfvermogen om de lichaamspositie te optimaliseren en de hydrodynamica in het water te verbeteren
  • De schouders en armen hebben een superstretch voering zodat je vrijer kunt bewegen
  • Er zijn gegroefde panelen op de onderarmen. Dit verbetert je grip in het water, biedt je een ongeëvenaarde ervaring bij het trekken aan het water en verhoogt de efficiëntie van je armslagen
  • Het heeft een dubbellaags Yamamoto SCS 40 ontwerp met lage kraag dat het comfort verder verbetert
  • Het minimaliseert huidwrijving en zorgt ervoor dat er nauwelijks water in je wetsuit komt
  • Makkelijk af te nemen

 

Over het bedrijf

SUMARPO werd voor het eerst ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk in 2008. Het team had een sterke ontwerpstudio-achtergrond om de uitrusting te maken die triatlonprofessionals nodig hebben om te slagen. Na twaalf jaar ontwerp- en testervaring ontwikkelden ze pakken voor elk type triatleet. Los Vacation kocht het bedrijf in 2018 en SUMARPO verhuisde in 2019 naar Zuid-Californië.

 

Even een proefrit maken

De SUMARPO wetsuit was ongelooflijk comfortabel. Ik dacht dat ik problemen zou hebben met de nek, het voelde strak aan. Maar toen ik eenmaal in het water kwam, voelde ik het niet.

In het water voelde ik echt het drijfvermogen. Ik voelde mezelf glijden. Wat rotatie betreft, vond ik dat het perfect was om dit pak te dragen.

De gegroefde panelen op de armen voelden bijna aan als peddels. Ze hebben me zeker meer aan het trekken gekregen.

Hoewel er veel mooiere wetsuits op de markt zijn, is de SUMARPO is gebouwd voor prestaties. En het presteert zeker!

Wat betreft het uitdoen, ik lachte om hoe gemakkelijk mijn benen eruit gleden. Ik dacht dat dit goed zou werken voor een triatlon waar ik een wetsuit met lange mouwen nodig had en ik ben van plan het dit weekend te dragen tijdens de Mighty Montauk Triathlon.

Ik was erg onder de indruk van dit pak en ik kijk ernaar uit om het te blijven dragen als het weer begint te veranderen.

 

Wat ik hier heb geleerd:

Je hoeft geen duur pak te kopen om prestaties te krijgen. Soms presteren off-merken beter dan populaire merken. Als je op zoek bent naar een duurzaam, goedkoop wetsuit dat boven verwachting presteert, ga dan eens kijken SUMARPO. Ze hebben een verscheidenheid aan wetsuits met variaties in drijfvermogen en warmte.

Ga naar https://www.eu.sumarpo.com/ om meer te weten te komen of om een product te kopen.

Deze krijgt een 5-sterrenbeoordeling in mijn boek! Hoe meer ik het draag, hoe meer ik van dit pak hou!

 

In Zwemmen Geplaatst